4 Weekendenswingen inRivierenland
Zoek op een van onderstaande filters

Schenkerij De Beurs

Schenkerij De Beurs Website Schenkerij De Beurs facebook

Marktplein 16
Geldermalsen

Schenkerij De Beurs is een winkel, schenkerij, ontmoetingspunt en cultureel café ineen. Het is gevestigd in het oude beursgebouw, centraal aan het Marktplein 16 in Geldermalsen.

Het assortiment in de winkel bestaat uit diverse soorten koffiebonen en vers gemalen koffie, losse thee, handgemaakte bonbons, theepotten, perculators, espressomachines, aardewerk, porselein, chocolade, boeken en veel meer heerlijke delicatessen. De schenkerij biedt heerlijke koffie of thee met Limburgse vlaai, maar ook een lekker ontbijt, lunch, borrel met een hapje of een high tea.
Het terras ligt direct in het centrum op het marktplein, dicht bij de Linge en tevens het kruispunt van diverse wandel- en fietstochten door de Betuwe.

Cultureel Café Gelderlmalsen
Meer cultuur voor meer mensen. Dat is het idee van Cultureel Café Geldermalsen. Daarom organiseert Cultureel Café Geldermalsen vrijwel wekelijks een culturele avond of middag in Geldermalsen. Vrijdagavond is er muziek, theater en de culturele radiotalkshow. De derde zondagmiddag in de maand is er aandacht voor wereldmuziek.

Le Melangeur Geldermalsen - Muzikale Monumenten
×